Vad kan man göra när det inte är fiskesäsong?

Om du älskar att fiska så kanske du bara går och längtar efter nästa gång du kan ta fram metspöt och sätta dig på bryggan för en avkopplande stund. Men det finns många roliga utomhusaktiviteter som du kan göra under året. Så om du väntar på att fiskesäsongen ska börja igen så kanske dessa är något som du kan fördriva tiden med?

Testa på en ny vintersport

Det finns mängder av vintersporter som du kan testa på. Skidåkning är ett exempel och om du ännu inte har testat på längdskidåkning eller utförsåkning så är det aldrig försent att börja. 

Dock krävs det en del utrustning för att du ska kunna vara utomhus en längre stund utan att frysa. Så investera i varma skidbyxor, passande utrustning och även hjälm om du åker i backar. Detta kommer göra att du kan vara ute många timmar och även åka säkert.

Vandra är fint året om

Att vandra eller hitta nya spännande stigar i trakterna är någonting som du kan göra året om. Både när det är säsong för fiske och inte så är det alltid bra att varva med lite härliga promenader. Så om du vill ha något spännande att göra när det inte nappar så hitta en fin promenadstig eller boka in en lite längre vandringsled som du kan fördriva tiden med.