Mat och dryck att ta med under fisketuren

Sverige har med sina många sjöar, åar och vattendrag blivit ett tilltalande land för personer som älskar att fiska. Både svenskar och internationella besökare lockas även av Sveriges fina natur och omgivning, som är perfekt när man vill kunna koppla av från stressen i vardagen.

Men ibland kan de långa dagarna på sjön eller bryggan vara påfrestande för kroppen och det är viktigt att du planerar din dag och tar med dig mat och dryck, som håller humöret på topp under hela vistelsen.

Mat och dryck för långa fisketurer

Om du ska befinna dig utomhus hela dagen är det inte bara viktigt att du har på dig rätt kläder och att du tar med bra utrustning som behövs för att kunna fiska. Under dagen kommer du att behöva släcka törsten och mätta din kurrande mage, så säkerställ att du har med dig tillräckligt med näring för hela fisketuren.

Bubbliga och svalkande drycker är såklart en bonus. Så se till att fylla en flaska med bubbelvatten som du har gjort i din Sodastream hemma. Du kan välja smaksättning och sedan kombinera detta med en god fika och en kopp kaffe som du har värmt upp på morgonen i din kaffebryggare hemma.

Mat och dryck för kortare fisketurer

För kortare turer räcker det dock att du tar med mindre tilltugg, lite fika när kaffesuget smyger sig på och något sött att äta till.

Förutom att njuta av er goda fiskelycka, kan du ta en liten stund för dig själv och njuta av den fina omgivningen, med en varm dryck i handen. Kanske ger det även lite extra energi, så att du kan göra fisketuren något längre?