Gör plats till fiskeutrustningen

När du är ute och fiskar kan det behövas mer utrustning än bara ett fiskespö. Det behövs mete, spön, hinkar, stövlar och mycket annat. När du har med dig detta på fisketuren kanske det inte känns som att det tar så mycket plats. Men när du kommer hem och ska ställa in all din utrustning i garaget eller förrådet kan det kännas som att utrustningen har växt till dess dubbla storlek.

Det kan vara svårt att göra din fiskeutrustning mindre. Att istället göra de andra sakerna du har i garaget eller förrådet mindre kan därmed vara en riktigt bra lösning. Med smidiga och funktionella fällbara bord och andra saker som du kan fälla ihop eller packa ned får du mycket mer plats till dina fiskegrejer. Ju mer plats du ger din fiskeutrustning desto mindre slits de – du då kan du använda dem längre.

Mer plats till annat

Genom att förvara dina grejer du har i garaget eller förrådet på ett smart och strukturerat sätt ser du också till att du kan ställa in fler grejer där. Din själ kommer även att tacka dig då det känns betydligt mycket bättre att förvara saker med struktur än att bara slänga in dem huller och buller någonstans. Det är även lättare att hitta och ta fram olika saker, och det oavsett om det gäller dina fiskegrejer eller något annat!