Dåligt väder behöver inte alltid vara dåligt

Hade du planerat att gå ut och fiska idag, men inser att vädret inte är det bästa? Trots att det kanske inte känns lika roligt så behöver inte lite dåligt väder stoppa dig, utan det går att hålla sig varm och få en härlig upplevelse ändå. Med den rätta utrustningen, de rätta kläderna och mat som håller dig pigg och varm finns det inte mycket som kan gå fel. Ett tips är att packa ned minst en termos i väskan, det vill säga en för kaffe och en för en värmande soppa.

När du behöver piggas upp

Att då och då ta sig en värmande och uppiggande kopp kaffe kan göra mycket, inte bara för humöret och känslan hos fiskare. När du sitter eller står där vid vattnet och Sveriges råa väder visar sig som på sina värsta sidor kan en värmande termos med kaffe vara något att se fram emot. Så innan du går ut, se till att sätta på din praktiska kaffebryggare och fyll sen termosen med kaffe som håller dig varm och trygg i flera timmar.

När du ändå är igång och brygger ditt kaffe kan du passa på att ta fram dina kraftiga blenders och mixa en god, mättande och värmande soppa. Även denna kan du hälla ner i en termos och ta med dig under fisketuren. Detta är sen väldigt smidigt och enkelt att ta fram den när magen börjar kurra, samtidigt som det är gott och värmande.